mortenkristine

Uttak av nye løpere på Team ParkettPartner Sjusjøen

Vi har gjennom sommermånedene tatt ut 2 løpere til på Team ParkettPartner Sjusjøen. I tillegg har en utøver gjort comeback på teamet.

På rekruttlaget har vi tatt ut Kristine Fjeld fra Brumunddal. Kristine er 22 år og går for MjøsSki. Av prestasjoner nevnes spesielt at hun gikk Birken i vinter på den sterke tiden 3:37.


Kristine er også svært habil løper på beina. I Birken fjellmarathon i juni vant hun klasse 20-29 år og kom totalt på 2. plass blant kvinnene.

I gruppe 1 har vi tatt ut Morten Messenlien. Morten er 27 år og går for Mesnali Skilag. Han deltok i turrenn for første gang sist vinter. Han gikk da Søre Ål runden, Furusjøen rundt og Birkebeinerrennet.

Etter et års pause er Øyvind Wennersberg tilbake på teamet. Han har gått en rekke turrenn og er som regel å finne på toppen av resultatlista i sin klasse.

Vi ønsker løperne velkommen!

Team ParkettPartner Sjusjøen avholder nå samling for alle løpere. Samlingen startet i går og har base på Stasjonen på Lillehammer. Høydepunktet på samlingen er Vingeromsåsen opp på rulleski. Testen går av stablen lørdag morgen klokka 0900.

Komplett laguttak for Team ParkettPartner Sjusjøen for sesongen 2019/2020 klikk her!