IMG_4677_1632x1224

Team ParkettPartner på rulleskisamling i Spania

Team Parkettpartner ligger denne uka på samling i Mar de Pulpi. Mar de Pulpi ligger omtrent midt mellom Alicante og Malaga.

Team Veidekke Innlandet, Team Skinstad og Lillehammer Skiklubb er også på samling her denne uka.Fra Team Parkettpartner er vi totalt 9 stk. Det er hele Skiclassics laget
og Erling Stølen. Arnt Nyborg er lagleder. Samlinga startet med en rolig "bli kjenttur" på rulleski lørdag ettermiddag. Team Skinstad og Lillehammer Skiklubb viste oss rundt i området på skøyteski.

Søndag var det motbakkeintervall på planen. Det ble en liten justering av "arena" underveis pga en misforståelse av de tillatelser som er avklart for å gå på rulleski her.
Økta ble gjennomført i området ved/rundt golfbanen på Mar de Pulpi. Løpetur på kvelden. Mandag var det 3 timers løpetur for nesten alle oppe på åskammene rundt destinasjonen. 4 mil på rulleski på ettermiddagen.

Tirsdag ble det en supelangtur for gutta. Nesten alle fullførte 100km på rulleski i varmen. Marthe gjennomførte 2 økter med rulleski, løp og styrke. Programmet de neste dagene er løpsintervaller med innlagt 3000m testløp på onsdag. Rullesi skate på ettermiddagen. På torsdag er det rulleski langtur(4t) på formiddagen og langtur på beina(3t) på ettermiddagen. Samlinga avsluttes med rulleskiintervall (40x1min)på fredag formiddag og løpsøkt på ettermiddagen.

Mar de Pulpi er en veldig fin destinasjon for treningssamlinger. Det er fine rulleskimuligheterpå de lokale veiene. Destinasjonen har gjort avtaler med myndighetene og fått tillatelser til å gå på rulleski på veinettet. Fra leilighetsområdet er det en fin lokalveg  på 6km til området ved golfbanen, hvor det er en  asfaltert rundløype på 6km. På vegnettet mot sør-vest er det fint å gå for rulleskiturene på opptil 5-6mil. Det er ellers fine sykkel og løpemuligheter.