teamtps

Team ParkettPartner endrer navn til Team ParkettPartner Sjusjøen.

BILDE: Til venstre: Leif Atle Viken(ParkettPartner), Arne Sørum (ParkettPartner),  og Arnt Nyborg,. Til Høyre:   Per Fineid (Pihl AS) og Arnt Nyborg

Langløp AS har skrevet nye kontrakter som gjør det mulig for oss å fortsette en langsiktig satsing. ParkettPartner AS har vært en trofast samarbeidspartner siden 2014. Betydningen av avtalen har blitt viktigere og tydlige for begge parter gjennom årenes løp. Avtalen har perspektiv mot 2022.

I tillegg går Destinasjon Sjusjøen inn som ny hovedsponsor sammen med ParkettPartner AS. Sjusjøen er norges utvilsomt viktigste og største langrennsdestinasjon. Destinasjonen ligger i vårt kjerneområde hvor Teamet legger ned i sum flest treningstimer. Det er derfor svært gledelig å få med Sjusjøen som hovedsponsor på Teamet og vi bytter dermed navn til Team ParkettPartner Sjusjøen.

Begge hovedsponsorene har et langsiktig perspektiv, med opsjon for avtaleforlengelse med "verdivurdering" for hver sesong.

Disse avtalene vi gi teamet økte ressurser til økt satsing både for vår Visma Ski Classics-satsingen både for løpere og vårt støtteapparat. Team ParkettPartner Sjusjøen vil også satse på rekruttering av nye løpere til teamet og rekrutteringsopplegg sammen med andre miljøer.

Teamets leder Arnt Nyborg er veldig fornøyd med å ha to store og seriøse foretak som hovedsponsorer;
-Ved å dele hovedsponsoransvaret gir det oss enda et bein til å stå på. Samtidig har vi 15-20 øvrige samarbeidspartnere, som gir Team ParkettPartner Sjusjøen muligheten til å å stabilisere posisjonen blant de 10 beste teamene sammenlagt i Visma Ski Classics kommende sesong. Forhåpentlig vil vi for sesongen 2019-20 klatre ytterligere noen plasser oppover i forhold til 9.plassen vi oppnådde sist sesong av de 32 teamene som deltar i Visma Ski Classics.