12166080_10154641110819741_402181769_n

Suverene i Trysil Skimaraton

Seier til Thomas Gjestrumbakken. Simen Engebretsen Nordli tok andre plassen. Totalseier og tre klasseseiere gjør at vi i dag heiser alle flagg til topps.

I dag har store deler av Team ParkettPartner deltatt i Trysil Skimaraton. Vi har vært på plass med løpere, smørere og støtteapparat ellers. Alt har fungert utmerket og det har gitt resultater.

Forholdene under Trysil Skimaraton var preget av vind og snøfokk. Dette medførte svært tunge forhold og lang løpstid.

Våre tre Ski Classics løpere lå i tetgrupa gjennom hele konkurransen. Dette var Thomas Gjestrumbakken, Simen Engebretsen Nordli og Vinjar Skogsholm. Det var også noen få andre løpere i tetgruppen.

- Vi  kjørte ikke så mye team samarbeid selv vi gikk mye sammen. Men vi snakka mye sammen og slapp hverandre inn i løypa når vi trengte det, sier Simen Engebreten Nordli straks etter målgang.

Mot mål var det ingen som kunne true Thomas Gjestrumbakken. Han gikk inn til seier på tiden 2:17:42. Dette på blanke ski og kun staking. Hans nærmeste konkurrent og lagkompis ble Simen Engebretsen Nordli som var 8 sekunder bak. Halvor Korbøl Thoner fra Slåstad IL kom på tredje plass.

Thomas Gjestrumbakken er svært fornøyd etter målgang;

- Løpet var preget av mye vær og vind. Det ble en gruppe ganske tidlig i rennet og denne holdt sammen hele veien til mål. Jeg staket på blanke ski og hadde fantastiske ski, sier en strålende fornøyd Gjestrumbakken.

Videre på 4. plass totalt havnet Vinjar Skogsholm. Vinjar var 11 sekunder bak Gjestrumbakken

Heine Arntzen Toftegaard har gått lite renn i vinter. Men i dag kom han sterkt tilbake med å vinne klasse 35-39 år på tiden 2:31:18.

Bjørn Høiby fortsetter i imponere i klassen sin og vant også i dag sin klasse. Vinntertiden ble på 2:35:05.

Vegar Lien gikk inn til 6 plass i klasse 26-30 år på tiden 2:44:49