42324473_181851605971337_17930144136036352_n

Solid andre plass av Grafnings i Klaralvsloppet

I dag gikk det 90 km lange rulleskirennet Klaralvsloppet av stablen. Starten gikk i Hagfors og mål i Karlstad.

Maria Grafnings vant rennet i fjor. Men fikk i år sterk konkurranse av Britta Nordgren. Britta og Maria knivet hardt gjennom hele konkurransen.  Maria fikk drahjelp fra herreløperne i starten. Mot slutten tok hun føringer i teten. Det ble spurtoppgjør og der klarte Britta å kaste seg foran Maria.

-Jeg er veldig fornøyd med dagens resultat. Hadde en mye bedre følelse i dag enn sist helg, forteller Maria etter målgang.

Blant herrene ble det gått veldig rolig i lange perioder. Det var først og fremst inn mot spurtprisene det ble satt fart. Ved første spurtpris ved Munkfors var Thomas Gjestrumbakken fra Team ParkettPartner raskest.

Inn mot mål ble det det en spurt med 13 andre løpere. Her trakk Anton Karlson fra Lager 157 det lengste strået og kunne gå inn til seier. Andre plassen gikk til Stian Hoelgaard mens tredjeplassen gikk til Oskar Kardin

Vår beste løper ble Vinjar Skogsholm på 10. plass;
-Jeg er godt fornøyd med løpet. Det ble gått forholdvis rolig i feltet hele veien. Men det var mange et minutters rygg med høy fart. Følte meg veldigb bra, men fikk for dårlig posisjon inn mot oppløpet og da var det ikke sjans å være med å kjempe om pallen. Heldigvis klarte jeg å dra med meg noen kroner på spurtpris nummer to.

Thomas Gjestrumbakken så svært sterk ut gjennom hele konkurransen og havnet på 13. plass.
-Jeg var bar i 89 km før staven røk en kilometer før mål. Jævlig kjipt når jeg følte meg vanvittig pigg mot slutten. Jeg gikk stort sett rolig hele veien med unntak av de 100 gangene folk prøvde å gå i brudd.

For alle resultater klikk her!