vinjar

Skogsholm hang med teten til mål

Vinjar Skogsholm hang med teten i Kanalrennet helt til mål.

Kanalrennet samlet i dag våre beste langløpere og allround-løpere. Av våre løpere stilte Vinjar Skogsholm, Thomas Gjestrumbakken og Erling Stølen. Alle samme leverte gode innsats i den tøffe løypa langs Telemarkskanalen.

Det ble satt høy fart fra starten og hovedfeltet smuldret sakte men sikkert opp. Etter vending på 25 km var det ca 35 løpere igjen i hovedfeltet. Her ledet Anders Mølmen Høsten som sist helg vant Olaf Skoglunds-minneløp. Vinjar Skogsholm hang veldig bra med på 5. plass. Thomas var her nr 38 og Erling nr 47

Siste runden ble det kjørt kraftig i de to motbakkene. Vinjar hang greit med helt inn til spurten og spurtet inn til 21. plass på plassen bak Petter Northug.

Vinjar var både sliten og fornøyd etter målgang;
-Jeg er veldig fornøyd med å klare å henge med teten helt inn til mål. Følte meg ursterk på første runden. Det var mer jobbing og slit for å henge med på andre runden. Fikk vanvittige kramper i magen siste 500 metrene og klarte derfor ikke å spurte skikkelig. Men uansett en vanvittig god økt, som viser at jeg er i rute.

Thomas Gjestrumbakken havnet på 33. plass etter å ha gått søndagstur på siste runden. Erling Stølen havnet på 44. plass.

Nå fortsetter det gode treningsarbeidet for oss. Neste konkurranse nå blir Blink-festivalen.