erling

Opptur for Stølen i Toblach-Cortina

Erling Stølen fra Team ParkettPartner gikk seg inn til en solid 57. plass i Toblach-Cortina i går.

Erling har vist store framskritt i langløp den siste tiden. I Marcialonga var han seedet feil i forhold til hva han var god for. Han startet i pulje tre og gikk seg inn til 97. plass totalt. Han var suverent best i sin startpulje. På onsdag denne uka gikk han seg inn til 14 plass i et svært sterkt startfelt under Moonlight Classic Alpe di Siusi.

I går gikk han seg altså inn til 57. plass i Toblach-Cortina;

- Jeg hadde som mål å komme inn topp 60 og nådde dermed målet mitt i konkurransen. Jeg falt av hovedfeltet etter ca 10 km, men det var stort for meg å ligge med hovedfeltet en liten periode. Fra toppen av løypa jobba jeg bra sammen med noen gutter fra Rustad og en italiener. Italieneren var kynisk og dro ikke en meter før han prøvde seg 500 meter før mål. Det føltes veldig bra på toppen og hadde håpt på litt mer trøkk nedover mot mål. Det var bare et av sporene som gikk bra nedover.

Erling understreker videre at han hadde fantastiske ski etter at smøre-teamet til Team ParkettPartner hadde gjort en fantastisk jobb på skia forrige helg.

Magnus Vesterheim hadde veldig gunstig startposisjon etter gode resultater i de siste rennene. Han åpnet offensivt var med helt i teten på de første 4-5 km. Men Magnus merket etterhvert at gliden på skiene ikke var riktig så god som de han prøvde å følge i teten. Onsdagens vinnerløp i "Moonlight Classic Alpe di Siusi" satt også litt i kroppen

Magnus valgte derfor å bryte løpet.