allians2019

Kaotisk spurt ga femte-plass til Nordli

Team ParkettPartner Sjusjøen stilte med en bra tropp i dagens Allianslopp.

Som alltid er Alliansloppet et kaotisk renn. Og i år var intet unntak.  

Simen Engebretsen Nordli og Vinjar Skogsholm var offensive gjennom hele løpet. Simen var med flere anledninger helt oppe i front. På siste runden forsøke Chris Andre Jespersen å kjøre et solo-rykk. Dette lyktes, men han ble henta i det lette terrenget inn mot mål av hovedfeltet. Det ble en kaotisk massespurt med mange løpere. Anton Karlson passerte mållinja først, men ble disket sammen med 2 andre løpere. Simen havnet etter diske-bonanza på en imponerende 5. plass. Rennet ble vunnet av Kasper Stadaas foran Vegard Vinje. Kalle Halfvarsson kom på tredje.

Simen var selvfølgelig svært fornøyd etter målgang;
- Jeg Følte meg bra underveis og kroppen var bra. Hadde planer om å dra til i den lengste bakken men så knakk jeg piggen etter 5 km utpå siste runde så lå bakerst i feltet å klundra med å få festa staven, så gikk med to høyre stav. I siste rundkjøring fikk jeg festa staven ordentlig og da klarte jeg å komme meg frem og var klar for å spurte.

Andre resultater fra Team ParkettPartner Sjusjøen:
19. Vinjar Skogsholm
88. Erling Stølen
218. Kristian Johansen
226. Lars Hemma

Sofie Elebro kom på 17. plass i kvinneklassen;
- Det var ett okej första långlopp på rullskidor för mig. Jag kunde hänga med tätklungan de 2 första varven, men lyckades tyvärr inte gå med på 3:e varvet när killarna kom ikapp och fick åka mycket själv i motvinden på slutet. Hoppas kunna gå med täten längre på nästa lopp.

Alle resultater!